you will remember me


allting går bra

sitter ensam och har ingenting att göra, jobbet går skitbra och det är hur roligt som helst. När vi sitter och skämtar mellan telefonsamtalen osv. det är så himla roligt.

blivit asbra polare med typ alla där också, men mest dom jag sitter i samma rum som då, och några till. kan nog inte bli bättre!

börjar 6 stycken nya på onsdag, lär ju bli roligt det med hoppasj ag.

idag så har jag passat mina kusiner med farmor, dom är så himla söta. dom ville leka med mig hela tiden och sitta i mitt knä hela tiden "sofiaaa..kom hiiit" :>

har suttit och kollat på yrrol och fnissat lite för mig själv, jag älskar den filmen och kan nog alla repliker utan till. så jävla klockren!

DIE DIE DIE

första dagen på jobbet är ju självmord, men så jävla roligt!
jag och simon satt och gjorde bort oss till alla kunder och garva ihjäl oss, jag va skiträdd när jag skulle ringa mina första samtal och skratta och gjorde bort mig fullständigt, men vih ade askul hela dagen.

janniik : asså du har bästa telefonrösten ever du gör så man fastnar för dig och köper allt du erbjuder!









måste bönder vara sdå desperata? typ tar vilken tjej som helst för att få bli av med oskulden och få ha en tjej.
muina cigg är slut och jag är arg på världen (utom mitt jobb och mina arbetskamrater och några personer till)

niclas är ett retard och jag kommer tvingas ta samma buss som han varje dag dit och hem. hjälp?!



alltså hänger hos farmor så kan inte ha datorn, kommer men roligare detaljer och tankar senare. HEJDÅ!

(jag sålde ett abbonemang idag YES! BONUS)

fantasi, rullar vi runt bland mjuka kuddar

om sex timmar måste jag gå upp, ska nog inte sova. gör det på bussen istället.
Jag har sagt det här nog ett tusentals gånger men jag ogillar verkligen (lägg märke till att jag inte sa hata) när folk inte hör av sig som dom sagt, svarar när man ringer eller smsar. sen går det typ en vecka och DÅ passar det att skicka typ "hej vad gör du?" på sms när man kämpat som en dåre för att få kontakt med personen. suck.

Jag undrar om man någon gång kommer få veta sanningen med världen och universum? Det kan inte bara finnas våran jord som består utav liv och människor och samhällen osv. är vi ensamma i hela universum? Jag får lite panik när jag tänker så, vi är fast på en jord, helt ensamma mitt i ingenstans. Det sägs att det inte finns något mer än universum men ändå så säger dom att den utvidgas hela tiden. om något är så stort så det inte går mer kan den ju inte bli större? då måste ju någonting finnas utanför? det är som om vi lever i en glasbubbla, fast och kommer inte ut och vi kommer aldrig få reda på det heller.

Ni vet det där spelet the sims? vi kanske är spelet. allting kanske är redan förutspått vad vi gör och kommer att göra. det måste finnas ett annat universum någonstans utanför vårat, med en värld med människor som lever kanske några miljoner föra oss i framtiden, för dom är vi typ på stenåldern. Dom kanske vet om att vi finns. Jag vill så gärna veta, jag vill teleporteras till den andra världen. jag vill ut från det här dockskåpet. jag känner mig instängd fast jag är utomhus, FÖR vi är instängda i universum, veti nte riktigt hur jag ska förklara, men eftersom det måste finnas något utanför vårat universum så är vi ju instängda för vi kommer aldrig ut till det.

man känner mer och mer att man är en liten the sims gubbe efter FRA lagen kom till också, man har ingenting privat längre. snart är det väl en lag som kommer att man måste ha kameror i varje rum i sitt hus så regeringen och polisen och alla kan se vad man gör också. ungefär som i Thruman filmen (fast jag vet han lever i en tv serie) MEN våran värld idag ser ju exakt ut som den filmen men skillnaden är att vi inte kommer få reda på ett skit. det gör mig väldrigt frustrerad.

När denna jord sprängs och allting är försvunnet och det skapas nytt igen, kommer dom människorna aldrig få reda på allt vi gjort, allt detta som finns nu eller något. allting är bara borta och allting börjar om igen.

jag hoppas jag är odödlig så jag kan få lite svar..

att fiska bekräftelse

"min tes är att snygga tjejer vill höra att dom är intelligenta och intelligenta tjejer vill höra att dom är snygga"

Det här är typ roligt, jag vet inte vad jag klassas som, snygg eller intelligent men jag behöver väl inte få bekräftelse för min intelligens eller utseende av folk. jag fiskar inte komplimanger och sen "neej jag är sämst uhu"
jag bryr mig inte vad jag anses som utav folk, dom får tycka vad dom vill jag behöver inte höra folk säga det åt mig. Jag vet vad jag själv är och det är det som räknas, människor behöver inte påminna mig eller säga att jag är olika saker för det spelar ingen roll, jag är inte osäker på mig själv och behöver därför inte någons bekräftelse.

jag är ingen vilsen tonåring, jag vet vad jag är och det är jag stolt över.

va? finns det trevliga människor?

Jag blir faktiskt chockad över att det faktiskt finns trevliga människor som jobbar för att hjälpa andra. Jag ringde till örebros kommun nyss och jag har aldrig fått ett sånt trevligt bemötande som jag fick av dom. vad är det här? Man är van atthär i stockholm (mer fakta än fördommar) så låter dom griniga och orkar inte hjälpa någon, dom är på sitt jobb för att få lön. punkt slut.

Stockholm style :

  • om man hälsar på någon på stan fast man inte känner den tror alla man är psykiskt störd
  • Alla kollar ned i marken och går fort (ååh vad det är jobbigt om någon skulle komma fram och prata)
  • Man sätter sig brevid någon på bussen fast bussen är helt tom, då hör man en suck och den besvärade personen tänker "vad fan det finns ju hundra andra lediga platser" så byter den oftast plats grinigt.
  • om någon behöver hjälp på stan med barnvagn eller liknande går alla förbi och låtsas inte se för det är ju så jobbigt att va snäll mot andra.
Är Stockholm bara fullt utav brats, arbetsnarkomaner, egoister och blonderade annorexi tjejer? Man köper större bröst som om man skulle gå och köpa bröd i affären. "ja det blir 9999 kr var det bra så? du får rabatt på läppförstoring om du vill ha en D kupa".

innuti min själ

"när du snackar så, känns det som att man sitter på ett kaffé en vinterkväll! och tatt av sej ytterkläderna och snacka skit och intellektuella saker "

Min själ är en enda stort mörkt mysigt kafé en ruggig höst kväll, med disskutioner om intellektuella saker med en varm kopp choklad med grädde. Med tända ljus och härlig janis joplin musik i bakgrunden.




gud så charmigt det här blev nu.

någon borde ta alla våldtäckts män med en strapon i röven så kan dom ju känna på hur det känns.

Vad ger en människa rätt till att tvinga sig på någon annan? Hur är man funtad i huvudet som begår övergrepp på någon annan, tex. våldtäckt. Det är mer män än kvinnor som våldtar, ger sig på tjejer. Vad ger dom rätten till att smyga sig efter, och tvinga sig på dom? "nejmen hon hade utmanande kläder" så man får inte klä sig hur som helst för då får man skylla sig själv om man blir våldtagen? "hon sa aldrig nej" man kanske bara är för rädd, nedslagen och bara skriker, men nehe om man inte säger nej då ville hon eller? sjuk värld vi lever i. faktiskt.

Jag blir så sjukt äcklad av allt det här som man läser varje dag. Anders Eklund hade sex med Engla innan han mördade henne. Hur kan man bara få en sådan tanke? fan, skaffa en partner och ha sex med den 24/7 istället och ha bondage sex och strypsex och hela köret istället för att ge sig på någon som inte vill. Det är som om männen tror dom har rätt att bara tvinga sig på någon och ha sex med en tjej bara för han tyckte hon var snygg.

dert var som en våldtäckts man, hans försvar var "jag ville lära känna henne" jaha så då våldtar man henne? är ni bästa vänner nu eller?

jag äcklas mer och mer för varje dag som går..


kärlek kommer och går

Kärlek kommer och går men vad är det som består?
När ska man få något äkta? eller något av det perfekta

Kärlek kommer och går, finns det någon som förstår
jag ger dig mitt hjärta, du ger mig din ömhet
varför känner jag då bara smärta?

Du stal mitt hjärta och lämna mig ensam kvar
nu kan jag förstå att kärlek kommer och går
jag är nu den enda som består



Herregud!

- Jag bad om dig och mig igår natt, det har ju slagit in nu
-Du ser, han är inte bara lat






dude wheres my car

min mage kurrar och låtar som en jävla björn, ekar i hela huset säkert.
men jag är nervös, ont i magen, och lite confused.

inget svar från någon någonstans. dammit. vad gör alla?
eller är det bara jag som är tråkig . ovärt..

jag är tröttare än tröttast men kan inte sova ännu,
imorgon vet jag inte vad som händer, men hoppas på något bra.



nu vet jag vad det är, jag borde skaffa mig en hobby (förutom internet och datorer då).
man kanske borde börja dansa balett eller göra något brutalt och åka pulka nedför en rulltrappa.
har inte bestämt mig än. det kommer!


guuulp

jag känner mig astöntig

och rädd, fast på ett bra sätt. äh

jag är så töntig....

Idag har jag varit med Jimmy hela dagen, helt perfect har det varit.
satt i bågen och chilla först med hans vänner (SLEM VAR DÄR!!!) usch..

Mikke frågade om jag var hans flickvän. och att jimmy borde bli tillsammans med mig för jag hade helt magiska och fina ögon. sen drog vi hem till mig och chillade, promenerade (höll handen, typ cute som fan), spelade tv spel, jimmy fastna lite vid datorn vid något fotbolls spel, tönt! käkade lite, sen låg vi i min säng och vilade. En helt underbar dag helt enkelt.

ingen har behandlat mig så bra som han gör på skitlänge, jag känner mig omtyckt och behövd. Närhet skadar aldrig, kramar, mys, hålla handen och pussar = tummen!

följde han till bussen för han skulle hem, så var det något jävla retard där som stod och mimade till eminem låtar och vi satt mest och skrattade och sa hur mongo han såg ut. känns tomt när han åkte iväg, vad är det här? börjar jag få känslor? kärlek? jag vill iallafall inte att han ska vara med någon annan tjej och göra likadant..
jag kanske är kär? JAG VET INTE?!




J:är du kär i mig?
S: ja som fan
J: är du?
S: nej jag bara skoja!
J:meh ..




åh vad bra jag är på det där med att visa känslor. (Y) bra sofia, bra gjort..














jag är nog kär................eller i allafall väldigt betuttad... (haha ordvalet (Y))



 hjälp.

ÅH JOHN!

Jag älskar John lennon, det är sant.
han är mannen i mitt liv.
han är bäst på alla sätt och vis,, om det gäller musik, texter eller att bara vara naken i sängen
så är han mannen! THE MAN! whos ya daddy?

jag blir sjukt upphettsad när jag ser han i Help videon,
hur snygg får man bli?! AHH! come to mama!

last forever


vem är jag? hur? eh?

jag sitter och tänker tillbaka på massa saker, och undrar vem fan jag är egentligen? kan inte riktigt sätta ord på det.
jag minns från dagistiden, alltid den tysta och blyga tjejen som inte ens vågade säga hej till någon, som grät efter min syster för var på olika avdelninga rpå dagis. Jag älskade sniglar och maskar och lekte alltid i skogen.

jag hade kompisar och vi skulle alltid hitta på dumma saker så jag fick alltid skäll, och då skämmdes jag och blev ledsen.

jag ritade alltid konstiga teckningar, jag skrev konstiga saker ser jag när jag kollar igenom min gamla dagbok från när jag var 7 år.

kommer ihåg när man färgade håret svart, piercade sig, tyckte att man var allmänt tuff. Lyssnade på skejt, slutade med att jag hade noll kompisar i skolan. kan inte förstå hur mycket hat jag verkligen hade i mig på den tiden. jag hatade allt och alla, jag pratade aldrig med någon. ingen tyckte om mig och jag tyckte att ingen förstod sig på mig. ungefär som dagens emo kids!

när man började supa, busringde, gjorde bort sig på fyllan, skolkade. vad fan?
nu sitter jag här och tycker att jag inte kommit någon vart i livet, allt har mest varit en redn berg och dalbana med ångest och hat. inte för attlåta deprimerad eller så men det har v erkligen varit så. började ljuga för att bli omtyckt av folk,
sen kom en person in i mitt liv men den sårade mig så djupt. och jag fattar inte varför jag inte bara släpper dom tankarna? varför har jag separationsångest? det är verkligen sjukt och jag verkar sjukt besatt och psykiskt störd genom alla sms och telefonsamtal. jag får liksom inte något svar iaf. fick ett svar och det var "dra åt helvete"

och jag känner bara att jag vill ligga i min säng och gråta. wtf! jag är väl inte 14 år längre? eller jag kanske är det fast jag tror jag är stor, vuxen och 18. föresten är det kul med alla innan dom fyllt 18. alla typ "åh när jag är 18 så ska jag flytta hemmifrån, jag ska jobba, ingen kan bestämma över mig och jag ska bara leva liiiveeeet!!!"

lol? ofta så fort man fyller 18 så får man jobb och lägenhet och allt är fritt och man kan göra som man vill. varför tänker man alltid så? naiv och liten tönt är vad man är, men rätt roligt är det ändå. "asså då kan jag supa som fan varje helg på krogen " jaha vart får du pengarna ifrån då lille du? ha ha ha ha.

förra sommaren var jag så sjukt lycklig och nöjd med mitt liv. allt var perfekt och allting flöt på.
jag saknar 2007 som fan..lite i smyg. fast till alla säger jag att jag hatade den tiden och ba hehe bättre nu jag är jö 18 lol.
men så är det inte. jag saknar 2007 som fan! kunde inte tiden bara stanna kvar där? det vore helt perfekt! faktiskt.

jag hatar att jag bara lever på mina minnen, och inte ser frammåt. varför tänka tillbaka och typ "uhu böättre dååå saknar det och blabla" det tar massa av min tid jag har NU och gör att jag går miste om massa saker. jag är fast i mina tankar och jag vet bara inte hur jag ska kunna komma ur det. det är jobbigt. väldigt jävla äckligt jobbigt. känns som om det bara är jag som inte klarar av nya tag, som har svårt att släppa saker.

jimmy kommer hit imorgon, han är snällaste killen ever, verkligen. en sån som många önskar att den hade som pojkvän och han råkar tycka om mig, och vi har haft våra mysiga stunder när jag bodde i nortan, men jag kan inte känna något för honom, men jag vill det. jag kan intekänna något för någon. för jag har tankarna på det förflutna. jag vill vara kär i jimmy, gå vidare och ha det bra för jag vet att vi skulle få det underbart (för vi har haft så jävla underbart när vi varit tillsammans och bara myst) och det lär bli så imorgon också. men jag kan inte ge mitt hjärta till någon annan. det går inte.

inte meningen att det här ska vara en deppig blogg med problem men var tvungen att bli lite flikka14KENT för en stund känner jag.

jag kommer alltid ha dig inom mig


jag antar att det här är att göra slut
och nu kan inte ens du rädda mig
kommer någon rädda mig?
trodde aldrig att det skulle ta slut
jag antar att vi inte kommer bli vi
om det är en dröm så undrar jag,
kan någon väcka mig?

jag har fortfarande din gamla t shirt
du vet den jag sa att jag har slängt?
jag tog på mig den när jag skulle sova igår
är det här våran saga slutar
när jag släcker lampan, fantasin och verkligheten bråkar

även om det är slut nu, så gör det ont inom mig
för du var mitt liv så länge


the best of you


There goes my hero



Varför går alltid dom bästa vänskapen och relationerna i spillo? jag hatar det och det känns tomt i själen och det är något som fattas i ens hjärta. Man lär sig att leva med varandra sen är det något missförstånd eller bråk som gör att man tappar kontakten. Eller ens egoistiska sida som säger ifrån och det blir bråk. varför är det alltid så? måste man vara så egoistisk? det är bra att v ara det ibland, men allt handlar ju inte om en själv hela tiden, jag hatar verkligen att känna såhär. det finns en person som jag verkligen inte kan leva utan och jag är rädd att jag tvingas att göra det nu pga. att jag är dum i huvudet och tänkt för mycket på mig själv. tänker för mycket på det gamla sakerna. varför har man svårt att släppa allt gammalt och bara gå vidare?

det gör ju ingen skillnad att man bråkar om saker som har varit, det blir inte bättre i det förflutna för det. okej man har blivit sårad och man har gjort saker som varit dumma och dåliga mot personer och vise versa. men varför inte bara släppa det sen och försöka gå vidare? det är svårt, man vill ha bekräftelse och att den ska komma tillbaka och göra allt för en, men man får inget tillbaka om man inte visar framsteg själv. en person kan faktiskt inte göra allt bra igen, man är alltid två om allting. men det är ens egoistiska sida som talar och man tänker inte fören det är försent.














gammal kärlek rostar aldrig




And I wonder
When I sing along with you
If everything could ever feel this real forever
If anything could ever be this good again

Breathe out
So I could breathe you in
Hold you in


du och jag


ska vi åka utomlands? - ja, vad sägs om Örebro?

har varit och ätit på resturang med min faster, hennes flickvän och farmor med familjen.
mycket mat blev det och efterätt. Detvar ialla fall trevligt och det uppskattades verkligen.. typ.
På onsdag flyttar jag då till örebro och farmor har nog planerat hela mitt liv framöver så jag behöve rinte göra något,
hon tänker åt mig också. haha, har fått 4 lägenhetserbjudanden också, koolt!

just nu är jag ensam hemma och chillar till musik. måste dock ner på ica snart och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, Hitman. den var tydligen asdålig, jag kollade aldrig för jag somnade ehe.

min fot har somnat och det är jobbigt, för då kan man inte gå och det sticks så man inte vågar röra foten.
jag hatar somnande fötter, kan dom inte bara hålla sig vakna ha..haa..haa!

nä vad jag hatar min blogg, så jävla boring. får bli ändring på det.

Farmor - det är som att vara i Afrika när man är där jag bor.

(hon bor i ett område där det bara bor turkar och niggas)

Pappa - vadå har du flyttat in till nåt jäkla flyktingläger?

LOL! HEHE! typ så. ja tjo!

luften svider när vi andas in

jag borde inte, men jag saknar dig.








kärleken är en bitch

det är coolt att vara 15

BUSSTREJKEN ÄR ÄNTLIGEN ÖVER! känns som att tiden har stått stilla när det inte gått några bussar överhuvudtaget, nu kan man börja leva igen känns det som. Jag hatar nämligen att åka tunnelbana. Men nu börjar mitt liv igen.. eh.. som om jag gör vettigare saker när bussarna går. Men det är iallafall skönt!

På tunnelbanan påväg till vällingby satt det ett gäng killar i 15 års åldern som hade massa kassar med klirrande flaskor, antog att dom skulle på någon "VÄRSTA FESTEN" - fest och "SUPA SKALLEN". Dom satt och pratade om någon film och ena killen typ "man grinar fani slutet av filmen" och alla blev knäpptysta..killen skrattar lite osäkert och ba "nemen jag driver jöö HÖHÖHÖ" och alla pustade ut typ och HÖHÖHÖHÖ fyfan va bögigt!
ofta det är bögigt att gråta liksom? eller jag kanske är dum, det kanske bara är homosexuella män som grinar. :(

Sedan snacka det om att hasch är såååå mycket bättre än marijuana. ofta någon av dom har testat? dom har inte ens kommit på att man kan runka än. nåja, tycker det är kul att lyssna på små tuffa barn. får lite ångest, var jag så när jag va 15? skröt jag om massa saker, om hur full jag varit, och hur full jags kulle bli i helgen osv. gjorde jag så?
man sa alltid att man varit på "ÅH DU MISSA VÄRSTA FESTEN JAG BLEV SKITFULL OCH SPYDDE I TUNNELBANAN" men egentligenvar det typ 4 pers som åt chips och kollade på film och så åkte man hem vid 11 tiden för mama hade sagt att man var tvungen att vara hemma senast 12.

Kommer iofs ihåg att man tyckte det var lite ballt att man hade alkohol (som man snott av sina föräldrar såklart!! i barskåpet) och alla typ "wow haru lyckats fixa gin ? omg " så gjorde man någon tuff häxblandning som man tvinga i sig för "det är ju inte kul att va nykteeeeeeeer man ska va skiiitfull"
vilka tider det var, och så hade man cigg som man inte ens kunde röka, man tog munbloss och hostade som fan om det råka komma ned i halsen. men ja man var ju liksom skit cool!

nej du, jag längtar inte tillbaka till dom tiderna inte. mest pinsamt.

you mean nothing at all

I wont forgive I'll just forget

SO THIS IS HOW IT FEELS TO BE LONELY
THIS IS HOW IT FEELS TO BE SMALL
THIS IS HOW IT FEELS WHEN YOUR WORD MEANS NOTHING AT ALL

I hope it fucking hurts

topp 3 inte gillar just nu

1. fula killar och tjejer
2. cola zero
3. tjocka människor

stupid monkey

måste människor vara så himla korkade och dumma i huvudet?
fick ett samtal nyss med en arg arbetsgivare i luren, hon skällde ut mig för jag inte sagt att jag har sökt andra jobb och för att jag tacka nej till det här osv osv. att jag är oärlig men det var väl ett tecken på att hon inte skulle ha med mig och göra osv osv.
eh? vadå skulle jag typ "ne förlåt att jag inte tog ditt jobb :(" kärring.

hon och hennes klimaterie kan ju gå och dö någonstans,
bara för hon infertil och svettas som en gris behöver det inte gå ut på mig.

Telekom as?

Det ringde nyss på min mobil, detvar från Telekom och dom ville ha mig där på en anstälningsintervju imorgon.

jag: nej tyvärr jag har redan fått jobb
han: okej! -klck-

så la han bara på i örat på mig.
fnizz?

my tears dry on their own


JOBB!

JAG FICK JOBBET! det gick skitbra igår på intervjun och hon ringde imorse och sa att jag fått jobbet. så på onsdag flyttar jag till örebro, börjar jobba på torsdag. så jävla bäst!
annars har det varit kul att vara hos farmor faktiskt. ska inte klaga inte.

Har gjort upp med alla mina räkningar nu också så det är bra det med.

as kalas!

tralala lilla molntuss

jaha klockan 17 åker jag då till örebro, det är så jävla varmt så jag svettas ihjäl!
jag har stressat fram och tillbaka till centralen för att köpa biljett osv. uh!

nu ska jag fylla min mp3 med låtar, har typ bara 4 låtar på den. haha


This is my message to you-ou-ou, Godnatt!


Sanning sanning, älskling det är ren sanning

Och du vet jag har rätt,
jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat,
och jag vet att du vet
Jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting,
gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg

Och du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Javisst, så längtar vi tillbaks
till allt vi ljög om att vi gjorde
Och jag vet att du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss


örebro VS sthlm

Även om man redan vet från början att en person som lovar att ringa inte kommer ringa sen, så blir man sjukt arg och besviken som om det kom som en chock. Så är jag just nu och det suger.
Fast egentligen så bryr jag mig inte så jättemycket när jag tänker efter, eller?

Alla försöker prata in mig på att stanna i Sthlm och bo här osv.
"men duu, sök jobb här, det är mycket bättre här"
"här är några jobb annonser du kan söka soms kulle vara perfekt för dig.....men dom är i Sthlm!!"
"det skulle ju vara mycket bättre om du sökte lägenhet här"

allt det här tjatet om sthlm, varför liksom? jag har aldrig riktigt trivts här alls, jag passar inte in med allt snack om goose jackor, ballerina skor, blonderat hår och att springa och fnittra efter pojkar som har backslick och som skryter om att det ska få en ny mercedes av deras far när dom fyller år. vem fan bryr sig? inte jag i alla fall, möjligtvis min syster eftersom hon tycker jag är helt sjuk i huvudet som väljer örebro framför sthlm. "för örebro där är det bara bönder och knarkare".

som om det sitter sitter fina människor på plattan och dricker kaffe och röker fina cigg?
nja, snarare folk som sitter och dricker sprit och röker crack eller något. men det kanske är bättre än bönder som pratar med gnäll dialekt? vad vet jag!

Jag hade många planer och planeringar på mina utlandsresor och jobb osv. Jag har tackat nej till allt det där nu, tackat nej till dom mest bästa jobben ever i usa, england och tyskland för att jag känner innerst inne att jag hellre vill ligga ute på svenska landsbyggden i höet och kasta koskit på mina kamrater. det är livet det!

desperat efter bra tv

mina popcorn är klara för länge sen och jag sitter desperat på tv.nu för att försöka hitta något bra att kolla på med mina popcorn. finns ju absolut ingenting att se ikväll ju. Läser allt minst 100 ggr för jag kanske har missat eller läst fel någonstans, men nej, dom dåliga pogrammen står fortfarande kvar..fan!

Får titta på Hemsökta hus på 4+ ialla fall då.

FASCINATION<3


städ och häng med familjen

Idag så har jag lyckats slängabort allt gammalt skräp och rensat i mitt rum och min garderob,
blev 3 stora sopsäckar proppat med kläder som jag ska springa ned och lämna till myrorna strax (eller lämna och lämna, jag ska ställa dom utanför deras dörr fast man inte får det, måste bara bli av med det nu)

Bjöd ut pappa på resturang, ingen hit för personalen var otrevlig och det tog över 1 timma att få maten. Dålig service helt enkelt. Hela familjen fick sitta och underhållas av min syrra som bara satt och pratade om sig själv och hennes kompisar hela tiden, yay vilken underhållning!

Imorgon åker jag till örebrooooo och ska leka med min farmor. hon har ringt hela dagen idag för hon är så glad att jag ska åka till örebro, hon har planerat för oss att "vi ska träffa massor utav folk och blablabla"
hänga med hennes vänner som är typ 60+? spännande...

mental rensning

Jag ska nu göra en hel rensning och ta bort all dålig energi som jag bär på mig,
läsa PS tidningen och Självkänsla NU! boken (som är den bästa ever),
slänga gamla saker och rensa,
ringa om olika saker och börja organisera.

det är typ den bästa medicinen någonsin, faktiskt.

Sen borde jag skaffa någon sysselsättning tills jag börjar arbeta,
typ köpa träningskort eller något (för det är rätt boring att bara ute och gå osv.)

borde sluta äta godis, glass och allt med socker, vitt bröd, mjukt bröd, läsk, saft osv osv.
nu börjar total rensningen..spännande.

för övrigt har jag sjukt ont i huvudet just nu och är trött,
men inte så trött så att jag kan sova. jobbigt ..
ska börja läsa boken tror jag, och imorgon blir det stor städning och rensning av alla mina saker.
kanske sälja något på tradera och tjäna in lite cash samtidigt? haha
har så sjukt mycket saker så det finns inte + hundratals kläder jaginte användt på flera år,
dom ska jag skänka bort till myrorna.

:>

fnizz

Jag fick nyss ett roligt samtal av Jimmy,
han var på fest i gurra och där var ju såklart Ingela och Ellinor,
dom satt och snackade massa skit om mig.
hur roligt är inte det? vi har inte haft kontakt på över ett år nu,
och dom håller fortfarande på och snackar och hittar på saker om mig,
jag måste ha gjort ett starkt intryck på dom små stackarna

Jimmy ville ha dit mig så jag kunde spöa ned dom
för ingen där gillar dom heller tydligen
men jag orkar inte träffa dom, orkar inte med omogenheter, dom är som 14 år.

jag sitter hellre här i min ensamhet och bloggar



typ..

SKA DU HÄNGA MED? NÄÄÄ!!

tralala lilla molntuss...

Bob hund = sommar och glädje

jag älskar't!


BOOM!

Känns som att hela jag sprängs inombords,
jag känner mig hjälplös, arg och ledsen på samma gång
det är som en drog, ett beroende jag inte kan kontrollera.
hur tar jag mig ur det egentligen?

cocain, cocain, cocain

Du är som mitt jävla kokain som jag är sjukt beroende av.
fortsätter fast det bara gör mig illa.
lalalala, det är fan patetiskt av mig.

Ännu en blogg

Nu har jag skaffat mig en sprillans ny blogg (igen). varför?
Jag var trött på min gamla för den var så deprimerande och den handlade bara om en sak, eller ja en person rakt igenom. Nu är det nya takter som gäller och jag vill bara lägga allt det där bakom mig för en gångs skull. Kan någon skjuta mig om jag lyckas nämna den personen eller börja älta gamla saker i denna blogg? Tack.

Det är sommar och då borde man va ute och göra stan, parker, festivalerna och bara chilla, men inte för mig. Jag har mest blivit hemma och inte gjort någon nytta alls, har ju varit i Tyskland också iofs, jag saknar Tyskland, där hade jag något, där hade jag ett nytt liv som jag tyckte om. Men nu är allt det borta. Men på måndag åker jag ned till Örebro för på tisdag förmiddag så ska jag på en arbetsintervju där, jag hoppas verkligen jag får det jobbet! måste bort från Sthlm innan jag ruttnar och blir en ny blondinbella. snälla? Håll tummarna för mig!

Imorgon fyller min far år också.
han önskar sig en ny mobil, ofta han kommer få det,
jag är helt pank så han får räkna med godis eller något.

RSS 2.0