någon borde ta alla våldtäckts män med en strapon i röven så kan dom ju känna på hur det känns.

Vad ger en människa rätt till att tvinga sig på någon annan? Hur är man funtad i huvudet som begår övergrepp på någon annan, tex. våldtäckt. Det är mer män än kvinnor som våldtar, ger sig på tjejer. Vad ger dom rätten till att smyga sig efter, och tvinga sig på dom? "nejmen hon hade utmanande kläder" så man får inte klä sig hur som helst för då får man skylla sig själv om man blir våldtagen? "hon sa aldrig nej" man kanske bara är för rädd, nedslagen och bara skriker, men nehe om man inte säger nej då ville hon eller? sjuk värld vi lever i. faktiskt.

Jag blir så sjukt äcklad av allt det här som man läser varje dag. Anders Eklund hade sex med Engla innan han mördade henne. Hur kan man bara få en sådan tanke? fan, skaffa en partner och ha sex med den 24/7 istället och ha bondage sex och strypsex och hela köret istället för att ge sig på någon som inte vill. Det är som om männen tror dom har rätt att bara tvinga sig på någon och ha sex med en tjej bara för han tyckte hon var snygg.

dert var som en våldtäckts man, hans försvar var "jag ville lära känna henne" jaha så då våldtar man henne? är ni bästa vänner nu eller?

jag äcklas mer och mer för varje dag som går..


Kommentarer
Postat av: Martin Lindelöf

Aa fan va bra du uttryckte det. Varför ska alltid de hemska förstöra det vackra, måste man tvinga sig på något man itne kan få.

2008-07-21 @ 22:31:43
URL: http://www.flaxmartin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0