stackars perelli

Det är faktiskt synd om Charlotte Perelli, har ni inte märkt det? Nu tar hon en paus från sin man och har till och med tagit av sig sin vigselring. Hon är utbrännd och trött efter eurovisions festivalen, hon har ju jobbat såå himla hårt i flera veckor i streck och sovit 2 timmar per natt. vilken tjej alltså.

Det måste ju vara sjukt jobbigt att sjunga hela dagarna, att sitta i olika soffor och bli filmad och prata om sig själv, måste vara sjukt jobbigt att gå på olika middagar, att få välja kläder och smink, att fixa naglarna och pudra sin höga panna istället för att fundera på om hon kanske borde klippa lugg.

Gud vad jobbigt hon har det, poliser, brandmänn och alla ni andra där hemma kan slänga er i väggen, Charlotte är en Hero för svenska folket, gud vad hon arbetar hårt.

Hon är nog så nere att hon måste ligga hemma i flera veckor nu, hennes liv går under för att ingen röstade på henne så hon kom nästan sist. stackars lilla Charlotte, fattas nu bara att det ska komma en insamling i hennes namn. Typ Perelli fonden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0